avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional

buna ziua, daca se face act aditional unui angajat si se mareste brutul si in luna urmatoare se face grila de salarizare si postul respectiv nu se mai regaseste in grila de salarizare si ii oferi angajatului un alt moc de munca la alt departament ii poti micasora salariul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maryaj , utilizator 15:46, 19 Ianuarie 2018
I se poate modifica salariul potrivit noii functii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsoarare salariu geo_best84 geo_best84 Am si eu o intrebare: din momentul in care semnez actul aditional prin care \"sunt\" de acord cu trecerea de la functia de Manager de zona la cea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare temporara functie gheorghita gheorghita Buna Am urmatoarea speta la care ma tot gadnsec pentru a-i gasi solutia optima si legala de rezolvare a acesteia . Doresc sa numesc o persoana ... (vezi toată discuția)
Transfer pe alta functie in acelasi departament kostin69 kostin69 un departament dintr-o companie de stat doreste infiintarea unui birou vamal in calitate de comisionar vamal prin transferul unor salariati care au fost ... (vezi toată discuția)