avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului

Salut as avea o intrebare din pacate tatal meu impreuna cu mine pe seara in juru orelor 18 si 20 am consumat 2.5 bere din care 1 l eu si tatal meu 1.5 l urmand ca pe la 23 si un pic sa ne ducem la somn urmand ca la ora 4 sa plecam care prahova pe drum cu 6 m pana a intra pe autostrada A 1 la pitesti in curba tatal meu a pierdut controlul volanului din cauza mazgai pe jos urmand ca masina sa fie avariata pe partea dreapta la locu faptei a ajuns si un echipaj rutier ni sa cerut actele si din intamplare i sa pus si aparatul echilotest si a iesit o alcolemie de 0.54 sa dat delaratii etc cat tatalui meu i sa retinut permisul si i sa facut dosar de cercetare penală avand in vedere ca de 23 de ani de cand are permisul de conducere nu are nici o abatere rutiera ce as vrea sa stiu eu daca acel permis de conducere se mai poate recupera amenda si ce riscuri sunt va rog ajutatima cu sfaturi va multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
mady92, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlOWRIN , utilizator 22:01, 5 Februarie 2019
Buna seara as dori sa va intreb . O persoana din familia mea a patit ceva de genu identic , Acea persoana a avut 0.43 in aerul expirat . Ce sanse sunt sa scape ? Si ce va pati si pe ce perioada i se va suspenda permisul . Va multumesc mult daca imi raspundeti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)