avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... mesajele in instanta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

mesajele in instanta

buna seara, as dori sa aflu daca in instanta sunt admise convorbirile prin sms drept proba in care inculpatul isi recunoaste vina.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
costyalx123, utilizator
Cel mai recent răspuns: costyalx123 , utilizator 23:56, 19 Ianuarie 2018
Da, pot sa fie acceptate. Ramane la latitudinea instantei sa aprecieze daca sunt pertinente, concludente si utile cauzei
AvTudor_com, utilizator
Pot fi acceptate dar e posibil.sa fie necesare probe suplimentare pt o coroborate a probelor.
Depinde si ce proces aveti.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
multumesc frumos pentru raspuns,
multumesc frumos,cu siguranta sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe in instanta carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa ... (vezi toată discuția)
Ce valoare pot avea sms-urile și înregistrările propriilor convorbiri în instanță? elmina elmina Buna ziua! Va rog, imi puteti spune daca sms-urile si inregistrarile propriilor convorbiri telefonice sunt luate in considerare (admise ca probe in procesul ... (vezi toată discuția)
Sunt luate in considerare probele audio video?in dosar penal gancuta gancuta am niste inregistrari audio video am auzit ca de la 1 luna aceasta sunt luate in considerare sun facute fara nicio aprobare dar sunt utile cauzei parerea mea ... (vezi toată discuția)