Buna ziua. Sunt in partaj cu fostul sot. A adus o serie de martori mincinosi si in plus nu recunoaste bunurile comune. Documente de achizitie nu exista (au fost bonuri fiscale) sau le-a distrus dupa ce m-a obligat sa parasesc domiciliul.
Singura dovada este faptul ca eu am avut venituri si el nu. Sau fotografiile din casa.
Pe cine crede judecatorul? Duc eu dovada veniturilor? Lui ii cere cineva sa aduca ceva?
Multumesc.
Din cele expuse, exista martori care sustin contrariul a ceea ce Dumneavoastra nu puteti dovedi cu acte. Aceasta situatie implica o analiza a dosarului existent pe rolul instantei.
Da, martorii sustin ca au fost implicate rude de ale lui, dar nu pot proba cu documente cele sustinute, si rudele nu pot dovedi ca au avut venituri.
Mai mult de atat, pentru jumatate din sustinerile martorilor, in urma adreselor catre diverse autoritati, voi primi raspunsuri prin care se va demonstra ca ei nu au spus adevarul.
Intrebarea este daca in cadrul procesului de partaj se cere existentei veniturilor incasate.
Multumesc.
Procesul.de partaj este un proces complex.
Analiza de caz se face in concret si apararile la fel.
Veniturile pot avea relevanță dar depinde si cum va judecati.
Fără a se anal8za cauza în întregul ei nu se poate trage o concluzie.
Apăreti sa fiti in dezavantaj la proces.
am inteles, multumesc.
Eu ma gandesc la urmatorul lucru: daca parte din afirmatiile martorilor vor fi demontate cu documente in favoarea mea, celelalte afirmatii ale lor vor fi considerate adevarate?
Eu nu am adus martori, pentru ca persoanele propuse au fost amenintate de adversari si s-au retras.
Sunt in joc sume foarte mari de bani si spete multe,
Recurs daune morale
romex
Va rog sa ma lamuriti cum ma pot apara intr-un proces in care mi se cer daune morale de 135.000 Ron intrucat cu ceva timp in urma as fi spus despre nepotul ... (vezi toată discuția)