Buna ziua. Ce autorizatii sunt necesare pentru un atelier de productie mobilier din PAL, MDF, si lemn stratificat. Va fi si o zona de vopsire dar se va folosi doar vopsea pe baza de apa. Vor fi cel putin 2 angajati.
Este un SRL finantat prin programul Start-up.
Pentru sediu social fara activitate (care este in alta parte) este nevoie de ceva autorizare?
Multumesc.
Firma (sediul social) impreuna cu toate punctele de lucru se inregistreaza la Registrul comertului din judet. Pentru inregistrare firma si obtinere certificat de inregistrare se dau declaratii pe propria raspundere ca sunt realizate masurile prevazute de lege in domeniul: ssm, mediu, sanatate, sanitar-veterinar (se bifeaza niste casute pe declaratie sub semnatura). O data cu certificatul de inregistrare firma, se primesc la cerere - certificat constatator pentru fiecare din domeniul mentionat anterior.
Inainte de inceperea productiei se declara activitatea la ANAF.
Pentru a functiona legal se obtine avizul/ autorizatia ISU-psi. Oricare din institutiile statului pot efectua inspectii in teren pentru a se verifica daca sunt realizate masurile legale pentru care s-a bifat ca sunt indeplinite pe declaratiile pe propria raspundere. Pentru neindeplinire se aplica amenzi contraventionale si se poate dispune oprirea activitatii.
Autorizatii i i
Rebeca D.
Am infiintat o II de curand si am obtinut certficatul constatator si certificatul de inregistrare. Intrebarea mea este : ce alte autorizatii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)