avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate si pensie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate si pensie copil

Buna ziua
Fata mea are 4 ani.Tatal ei este din Asia si nu a venit sa o recunoasca .Nu ii trimite nimik .Cum as putea sa il fac sa recunoasca copilul si sa plateasca pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: Yose , utilizator 06:56, 21 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte dificil.
Trebuie citat ca sa va puteti judeca.
Mergeti la avocat daca vreti sa va lamuriti daca se merita sau nu sa deschideti procesul.
Trebuie sa cunoasteti foarte multe detalii si ar dura mult ca sa va lamuriti.

Cum as putea sa il fac sa recunoasca copilul si sa plateasca pensie alimentara?

Trebuie sa formulati actiune in instanta pentru stabilirea paternitatii utilizand datele tatalui (atara de origine si domiciliul) din Asia pentru al cita prin intermediul Ministerului de Externe sau scrisoare recomandata cu confirmare de prmire.
Am ajuns la concluzia ca nu merita .Eu castig destul de bine .Si nici nu-mi doresc sa impart custodia cu el.

Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nerecunoscut de tatal cetățean american Flori1700 Flori1700 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista sanse reale de căstig al unui proces in acest caz. Am un copil, in vârsta de un an si o luna, nascut in romania, cu un ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu vrea s-o recunoască, doresc să știu ce șanse am să câștig un proces de stabilire a paternității Nina06 Nina06 Buna ziua, am avut o relatie cu un barbat timp de 6 luni. Am ramas insarcinata. El a incercat sa ma convinga sa intrerup sarcina si pt ca nu am putut sa fac ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii alexzander27 alexzander27 ma numesc dorobantu robert.....am train in concubinaj cu o fata, a carei mama e jurista si din aceasta relatie sa nascut o fetita care acum are 9 luni....mama ... (vezi toată discuția)