avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

1. Cum se poate face mai ieftin...(notar sau justitie)
2. Averea: un apartament 4 camere + 1 Dacie rabla (nu merge)
3.PFA vrea sa isi stabileasca sediul social in acest apart. al mamei sale (tata decedat) si crede ca nu poate decat dupa ce se face succesiunea. Adevarat?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:40, 19 Octombrie 2009
da numai dupa succesiune, ptr ca ii treb titlul de proprietate si apare proprietar un decedat-aceasta este ratiunea juridica. mai ieftin este prin justitie dar dureaza mult si trebuie sa aiba alti mostenitori cu care sa intre in concurs.
Din pacate, nu mai e ieftin prin instanta, s-au modificat taxele judiciare de timbru in luna iulie anul acesta si varianta cea mai potrivita ar fi sa vorbiti cu mai mult notari si sa perfectati actul la acela care practica un pret rezonabil.
buna ziua!
este mai rapid prin intermediul unui BNP, cam intr-o saptamana aveti CM.
cu privirele taxe se pot acorda reduceri la onorariu dc faceti dovada ca nu obtineti venituri, sau ca cele obtinute sunt mai mici decat sal min. pe economie.
da este adevarta pt sediu PFA este nevoie sa aveti succesiunea dezbatuta.
este fff important sa o dezbateti in termen de 2 ani de la data decesului defunctului pt a nu plati impozit catre stat in cuantum de 1% din val masei succesorale.
Din pacate au trecut 7 anisori buni.
buna ziua!
din pacate aveti de palta impozit catre stat in cuantum de 1% din valoarea masei succesorale.

Alte discuții în legătură

Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, costuri - notar vs. instanta livisa livisa Bun ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti daca dezbaterea succesiunii e mai ieftina in instanta sau la notar, conform noului cod civil, avand in vedere situatia ... (vezi toată discuția)
Mostenire 2010 virgilmarian virgilmarian -Am urmatoarea situatie : acte -teren agricol extravilan : titlu de proprietate pe parinti ... (vezi toată discuția)