avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit din intermediere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit din intermediere

Am intermediat vânzarea dintre o firma și o instituție. În urma vânzării am obținut un comision. Ce trebuie sa fac sa fie legal având în vedere ca nu sunt angajata la acea firma?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: camelush , utilizator 18:16, 21 Ianuarie 2018
Care a fost calitatea Dvs cu ocazia intermedierii vanzarii-cumpararii ? Am inteles ca ati obtinut un comision. Sunt aspecte care trebuiesc lamurite... Angajarea la care dintre firme? ...

La nici una dintre firme nu sunt angajata. Am intermediat vânzarea, asta însemnând ca m-am ocupat cu întocmirea ofertei, propunerii tehnice și financiare. Ce trebuie să fac ca să nu am probleme cu cel care mi-a plătit comisionul din vânzare?
Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Care a fost calitatea Dvs cu ocazia intermedierii vanzarii-cumpararii ? Am inteles ca ati obtinut un comision. Sunt aspecte care trebuiesc lamurite... Angajarea la care dintre firme? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Contractul de intermediere deealexx deealexx Buna ziua. Contractul de vanzare-cumparare incheiat intre doua firme, este un contract de intermediere? Am de facut un proiect: am internationalizat o firma pe ... (vezi toată discuția)
Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)