avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Casatoria cu un cetatean albanez
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Casatoria cu un cetatean albanez

buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez,si daca trebuie mai intai sa ma casatoresc in albania si dupa in romania ,Mi se pare ciudat da asa mi sa spus!!!va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:27, 30 Ianuarie 2018
Chiar sunt curioasa și eu cum trebuie procedat.ma aflu cam în aceeași situație. Trebuie și domiciliu stabil în România pentru căsătoria cu albanezi?
Buna dimineata!
Adresati-va Ambasadei Romaniei sau Ambasadei Albaniei ( in functie de locul de rezidenta pe care il aveti).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorita cu un cetatean albanez Heqimi A Heqimi A buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez,si daca trebuie mai intai sa ma casatoresc in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Acte necesare document de sedere dragoa83 dragoa83 In urma cu 2 ani m-am insurat in Rusia cu cetatean rus. Avem nevoie pentru dobandirea unui document de sedere pentru sotia mea in Romania. Ce documente sunt ... (vezi toată discuția)