Am obținut un post la o nouă firmă dar actualul angajator mă amenință că îmi va compromite angajarea. Eram obligată să-i cer permisiunea pentru interviu?
Buna seara! Sotia mea se afla intr-o situatie inedita. Dupa ce a trecut de o serie de interviuri destul de grele, a fost acceptata intr-o firma buna pe un post foarte bun. Si-a depus demisia la locul de munca actual, iar angajatorul, dupa multe insistente, a aflat unde pleaca sotia. Acesta i-a transmis sotiei ca va incheia contractul de colaborare cu firma la care a fost acceptata deoarece trebuia sa i se ceara voie sa dea interviul. Sotia risca acum sa piarda oferta de munca de la acea firma. Nu se poate face nimic din punct de vedere legal? Mentionez ca primeste in mana mai mult decat suma din contract si lucreaza 10-11 ore pe zi si 6 ore sambata, fara a fi stipulate in contract...
Atunci probabil este vorba de o "amenintare" total neintemeiata. Deocamdata sotia DVs "risca sa piarda locul de munca", dar nu stim daca efectul unei eventuale influente se va produce. Daca totusi acest efect se va produce, atunci va trebui demonstrata legatura intre persoana in cauza si rezultatul produs adica refuzul de angajare
Cum pontam sambata?
hgabi
Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13.
Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)
Angajare
ContSters118932
Buna Ziua.Incerc de ceva vreme sa ma angajez la o firma de constructii si...nu reusesc.Motivul:
- mare parte(cele cu anunt) pun din start program de 10 ore ... (vezi toată discuția)