avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie CCC

Buna ziua! Din ianuarie 2008 pana in ianuarie 2018 am lucrat neintrerupt. Pe 1 sept 2018 ar trebui sa nasc dar din ian 2018 nu mai lucrez. Se face media pe 12 luni din ianuarie 2018 in urma sau nu? Am tot citit OUG 111 actualuzata dar nu sunt convinsa ca am inteles corect.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 21 Ianuarie 2018
Vi se va face media ultimelor 12 luni in care ati realizat venituri incepand cu luna ianuarie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc robitza78 robitza78 sunt cadru militar si s-ar putea sa intru in concediu de crestere copil,si vreau sa stiu daca are cineva idee cam cati bani as lua.la noi militarii am inteles ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Elisabeta C. Elisabeta C. Voi beneficia de prevederile legislatiei actuale privind cuantumul indemnizatiei si durata concediului maternal (copil nascut pe 22 sept. 2010) si stiu ca de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)