avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RIP SI RC PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RIP SI RC PFA

Este adevarat ca nu se mai parafeaza registrul de incasari si plati si registrul de control pt PFA? Registrul de control l-am luat de la Finante si nu mi-a zis nimeni ca trebuie parafat si nici nu a pus vreo stampila pe el.....????multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ramona GHIUGAN , Avocat 09:46, 17 Octombrie 2009
Intr-adevar, se pare ca inca de anul trecut ( am solicitat si eu vizarea pe un astfel de registru) si nu mai este necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)