avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cautam avocat pentru actiune in instanta Autoritati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cautam avocat pentru actiune in instanta Autoritati

buna ziua ,

suntem Asociatia Romwoodhouse ( asociatia constructorilor de case pe str de lemn din Romania ) si dupa destui ani de dialog surd cu autoritatile , dorim sa actionam in instanta Ministerul de Finante , Anaful ( Anaf antifrauda ) si ITM , deoarece prin lipsa lor de actiune, evaziunea fiscala a ajuns la cote alarmante iar munca la negru este ceva normal si firmele corecte sunt in pericol sa se inchida! nu este usor dar suntem pregatiti pentru un razboi total !

Alte discuții în legătură

Munca la negru nikolos nikolos se lucreaza normal 8 ore luni-vineri , simbata si duminica se lucreaza si se platese 40 ron pe zi lucrata . Daca intr-o luna sunt 6 simbete si duminici asta ... (vezi toată discuția)
Intabulare, apartamentare mansarda izomihai izomihai Buna ziua.Firma la care lucrez,o firma de constructii,s-a lovit de urmatoarea problema.in schimbul anveloparii unui bloc de 4 etaje si 2 scari,asociatia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns pentru ... Mire P Mire P Bună seara! Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns pentru problema unui prieten. Nu are carte de munca, lucreaza liber profesionist ca si ... (vezi toată discuția)