avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! concediu în preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! concediu în preaviz

Mi-am inaintat demisia...inca sunt in preaviz,acesta urmând a se încheia la finalul acestei luni,dar Sefa mi-a dat concediu de odihna in perioada 22-26.01...este întrerupt preaviz in perioada concediului de odihna?va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 21 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Durata preavizului nu este intrerupta/suspendata de zilele de concediu de odihna ... astfel, la sfarsitul preavizului c.i.m. va inceta fara vreo prelungire a acestuia cu numarul de zile de CO efectuate in aceasta perioada.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si concediu de odihna in preaviz ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Mi-am inaintat demisia de la firma unde lucrez si am solicitat ca zilele de preaviz sa imi fie acoperite cu zile din concediul de odihna pe care ... (vezi toată discuția)
Demisie si concediul de odihna in acelasi timp ? danyk1 danyk1 Sunt in preaviz , iar in aceasta perioada am luat 8 zile de concediu de odihna . intrebarea mea este : daca mi s-a acordat legal CO ? ,sau mi se va ... (vezi toată discuția)
Demisie urmata de concediu hero hero pot sa -mi depun demisia si apoi sa-mi efectuez concediul de odihna (pe durata preavizului)? (vezi toată discuția)