avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... teren pentru tineri, lege blocată?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

teren pentru tineri, lege blocată?

Buna seara.M-am interesat si eu despre legea 15/2003 si cum pot obtine teren de la stat in vederea construirii unui imobil.Se pare ca la noi in comuna Breasta jud. Dolj singurul criteriu special este sa fii casatorit.Problema care ma intereseaza este urmatoarea,Persoana cu care am vorbit are pe cineva in consiliu si mi-a spus ca momentan legea este blocata.Imi poate spune cineva daca este sau nu blocata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 22 Ianuarie 2018
Legea nr.15 din 9 ianuarie 2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală este in vigoare.
Inseamna ca doamna care m-a informat(sotia unui consilier) a mintit.Ce pot sa fac in acest caz
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti actele pentru a beneficia de prevederile Legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren acordat tinerilor goldstar9 goldstar9 Am vazut ca tinerii pot obtine teren gratis de la Primarie. M-ar interesa ce trebuie sa fac pentru a putea obtine terenul. Terenurile se dau prin ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facem sa obținem un teren de la stat sa construim o casa ? Zein mona Zein mona Buna ziua , suntem doi tineri căsătoriți care vrem sa obținem un teren de la stat sa ne construim o casa . Unde trebuie sa mergem sa ne interesam și ce ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren rus andreea rus andreea buna. in anul 2008 am depus o cerere la primarie pt concesionarea unui teren pt tinerii casatoriti, sapt trecuta am primit o scrisoare de la primarie prin ... (vezi toată discuția)