avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Schimbare unilateral termen de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Schimbare unilateral termen de plata

Poate un furnizor de transport sa schimbe unilateral termenul de plata la o factura nescadenta prin simplu fapt ca o alta factura sa a expirat si inca nu a fost platita?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:30, 22 Ianuarie 2018
Trebuie analizat contractul.
Ca regula, doar prin acordul ambelor părți se pot face modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cumparare masina Razvan Mitescu Razvan Mitescu Buna ziua De curand am achizitionat o masina de la un dealer din romania.Am achitat avansul, am primit ca termen de livrare 4 saptamani de la plata ... (vezi toată discuția)
Vodafone vrea sa denunte un contract in derulare mih7911 mih7911 Am o societate care are 2 numere de telefon la Vodafone. Azi am primit o notificare prin care ma anunta ca denunta unilateral contractul pentru unul din ... (vezi toată discuția)
Modificare pret dupa achitarea facturii -Christian- -Christian- Buna ziua. Am incheiat un contract cu o societate pentru un anumit pret, mi-au emis factura pe acel pret, am platit factura, iar la doua zile imi trimit o ... (vezi toată discuția)