avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Fonduri europene pentru un salon de înfrumusețare
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Fonduri europene pentru un salon de înfrumusețare

Pentru a deschide un salon de înfrumusețare cu fonduri europene, prima oară trebuie sa deschid afacerea cu resurse proprii și sa fie in funcționare și apoi voi primi banii, trebuie sa am deja locul, salonul?

Alte discuții în legătură

Fotografii in spatiu proprietate personala Christiananca Christiananca Buna ziua,in salonul meu de infrumusetare,coafeza care este acum angajata,isi face lichidarea si isi va deschide propria afacere in acelasi domeniu,in alta ... (vezi toată discuția)
Un salon de infrumusetare poate functiona ca si intreprindere individuala? petranca petranca Buna ziua. Ma intereseaza deschiderea unui salon de infrumusetare deocamdata axat doar pe servicii de bronzare (de care sa ma ocup personal) si ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri ue elicrist elicrist Buna ziua, am si eu nevoie de niste sfaturi si v-as multumi din suflet daca m-ati indruma un pic....am 24 ani sunt studenta la master si as vrea sa pun pe ... (vezi toată discuția)