avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drepul proprietarului
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drepul proprietarului

Ce legi sunt incalcate de chirias in momentul in care face lucrari intr-un spatiu comercial fara acordul proprietarului.Si as dori un model de notificare prin care sa ii aduc la cunostiinta ca trebuie sa respect legea si ni poate sa faca dupa bunul plac.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:24, 22 Ianuarie 2018
Daca locatarul executa lucrari in spatiul inchiriat fara acordul locatorului sunt incalvcate in primul rand caluzele contractului de locatiune
Daca intentionati sa parcurgeti procedura prealabila de notificare locatar,este necesar sa realizati notificarea oficiala respectiv documentul sa fie intocmit fie de catre nota fie de catre executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de inchiriere minalex minalex Va rog sa ma lamuriti asupra a doua clauze dintr/un contract de inchiriere si anume: \"Art 10.(din contract):INCETAREA CONTRACTULUI DE INCHIRIERE ... (vezi toată discuția)