avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Photohotel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Photohotel

A auzit cineva de aceasta companie?E la noi in tara din 2016 dar se lauda ca e cea mai mare din Europa la fotografia hoteliera.Se lucreaza doar in afara:Spania,Grecia,Canare,Malta...Au ''oferta'' de angajare prea frumoasa ca sa fie adevarata.
Training gratuit 3 saptamani langa Brasov.Dupa training se semneaza un pre-contract,iar apoi cand te trimit in locatie se semneaza contract pe 7 luni.Cazare + 3 mese gratuite,transportul pana la locatie gratuit,700e net si posibilitate de mai mult.Voua va suna a teapa?
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
MateiFlo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:30, 23 Ianuarie 2018
Detalii gasiti aici :
[ link extern ]
Am citit cam tot ce am gasit pe google,dar voiam si o parere de la un profesionist
Nu cred ca veti gasi pe cineva care sa va spuna daca este sau nu de buna-credinta, in afara celor care au avut de-a face cu societatea in cauza.

Incercati la ITM-ul in raza caruia are sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Munca strainatate beleaua beleaua Va rog a ma ajuta in a afla daca firma la care sotul meu vrea sa se angajeze in Germania este legala.Cum pot afla ca nu este o firma fantoma? Multumesc ... (vezi toată discuția)