avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere in timpul stimulentui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in timpul stimulentui

Buna seara. Doresc sa stiu daca mi se poate desfiinta postul pe perioada acordarii stimulentului de insertie, pe motive de reorganizare interna. Precizez ca am schimbat angajatorul dupa concediul de crestrea copilului.
In caz ca este permis acest lucru, poate fii transferat stimulentul in contul tatalui?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Cristinutza_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 22 Ianuarie 2018
1. Desfiintarea unui post poate avea loc in timpul platii stimulentului de insertie , dar nu poate avea ca finalizare concedierea salariatului.

2. O persoana aflata in plata stimulentului de insertie poate fi concediata numai pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sau nu? anuntare desfiintare post dupa 2 ani si 7 luni adinadulca adinadulca buna ziua! In acest moment sunt la sfarsitul concediului de crestre si ingrijire copil iar angajatorul mi-a inmanat o instiintare si-o notificare prin care am ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare in plata stimulentului de insertie ghenadi ghenadi Daca societatea este in reorganizare judiciara iar eu ca salariat ma aflu in situatia de plata a stimulentului de insertie, angajatorul ma poate ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor. primesc stimulent de inserție de cand copilul ... elenusht elenusht Bună tuturor. Primesc stimulent de inserție de cand copilul avea 6 luni. Copilul are 1 an. Pot fi data afară in aceasta perioada? Eu știam ca pana la 3 ... (vezi toată discuția)