avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partajul pe instanta !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partajul pe instanta !!!

Buna ziua am si eu o intrebare : Partajul pe instanta se timbreaza la valoare???
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:35, 27 Octombrie 2009
raspunsul este: da. incercati la un mediator.
Chiar nu inteleg, acum un an am desbatut un partaj succesoral in instanta si nu am timbrat decat cateva sute de mii acum de ce se timbreaza la valoare?mediatorul ar putea face partajul???
Daca va intelegeti puteti face partaj voluntar, la notar. Mediatorul are ca scop sa va faca sa ajungeti la o intelegere, adica tot la partaj voluntar.
avand in vedere legislatia actuala partajul se timbreaya la valoare
s-a schimbat legislatia intre timp

Alte discuții în legătură

Taxa timbru legalizare hotarare Georgelius Georgelius Buna ziua, Astazi am vrut sa legalizez la judecatorie o sentinta civila prin care s-a luat act de o tranzactie privind iesirea din indiviziune a 2 ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu copil minor mirelagonzalez mirelagonzalez ambii parinti sunt de comun acord sa divorteze cu partajul si cresterea copilului deasemenea.cum se procedeaza?la notar doar sau si la tribunal? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru partaj bunuri comune vertigoo vertigoo Taxa de timbru este acceasi in cazul partajarii bunurilor comune ale sotilor, indiferent ca partajul se face in cadrul procesului de divort sau ulterior? ... (vezi toată discuția)