avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... a primit cineva indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

a primit cineva indemnizatia pentru cresterea copilului studenta fiind???

Buna ziua.
Am si eu o mare rugaminte. Sunt studenta la zi in anul 3 si am un copilas nascut in februarie 2009. Nu stiu eu prea multe dar cert este ca in fiecare luna am fost la primarie pentru depunerea actelor iar domnele imi spun ca inca nu stiu inca norma si nici ce sa contina dosarul meu pentru a beneficia de acesta indemnizatie.
Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 18:10, 17 Octombrie 2009
Normele de aplicare au aparut la inceputul lunii octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru mamicile studente(acte necesare?) Malvina Slezinger Malvina Slezinger Sunt studenta in anul 2 la zi ,am un bebelus de 2 luni ,pot beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului de 600ron?daca da, ce acte sunt necesare si unde ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru mamicile studente Agnes22 Agnes22 Buna ziua, ma numesc Pantelimon Agnes, vreau sa stiu care este treaba cu normele de aplicare a legii 240 din 10 iunie 2009 ?In monitorul oficial nr 655 din ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie maternala ??? Agnes22 Agnes22 Sunt studenta in anul 3 la zi la o facultate de stat.Am nascut pe 13 decembrie 2008, am lucrat doar 6 luni din care 4 am fost in medical cu risc maternal. ? AM ... (vezi toată discuția)