avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avocat divort Brasov
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avocat divort Brasov

Buna ziua,
O recomandare avocat din Brasov, specializat in divort in cu un copil minor? Pe ce perioada s-ar intinde un asemenea proces si la ce costuri ar ajunge?! Exista posibilitatea sa primesc doar eu custodia? Multumesc. Zi frumoasa
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Cristina2706, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:29, 22 Ianuarie 2018
Buna ziua,
1. Dosarul de divort, daca este cu acordul partilor, dureaza cam 2 luni.
Daca este in contradictoriu (partile nu se inteleg) poate dura circa un an cu apel cu tot.
2. Nu cred ca puteti exercita doar dumneavoastra autoritatea parinteasca, motivele pentru care acest drept ar fi luat celuilalt parinte sunt destul de putine.
3. Taxa de timbru este de 100 lei si onorariul de avocat care este negociabil si este propriu fiecarui avocat.
4. Acest site nu face reclama la avocati. Puteti merge la Baroul Brasov sau puteti alege dintre consultantii de pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

divort- neintelegeri cu avocatul meu ContSters348410 ContSters348410 Sunt in divorț de 1 an jumate si pana acum am dat 1.500 lei ,si recent mi.a solicitat faptul ca mai are nevoie din nou de bani pentru a introduce o cerere in ... (vezi toată discuția)
Custodie george27 george27 ce suma de bani as avea nevoie pentru a deschide proces pentru custodia si pensia alimentara a copilului. (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)