avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort- neintelegeri cu avocatul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort- neintelegeri cu avocatul meu

Sunt in divorț de 1 an jumate si pana acum am dat 1.500 lei ,si recent mi.a solicitat faptul ca mai are nevoie din nou de bani pentru a introduce o cerere in același divorț .Ma puteți informa va rog,daca sa.i mai dau din nou bani ținând cont ca nu a facut nimic pana acum si nici nu se prezintă la toate înfățișările care au fost destul de putine intr.un timp foarte lung .
Țin sa precizez ca divorțul este introdus de soț ,deci nu am plătit eu taxele inițiale.
Si nu am nici șanse mari ca sa le obțin.
Va trebuii sa deschid un alt dosar pentru custodia fetelor .
Care alt dosar pt custodie ? Ce tine de copii, se transeaza acum la divort.
Daca dureaza procesul de 1 an si jumatate, nu puteti sa spuneti ca avocatul nu a facut nimic pana acum. Ce act zice ca mai pepune la dosar ?
Puteti renunta la avocat.

Faptul ca au fost putine termene intr-o perioada lunga de timp nu poate fi imputat avocatului,acest lucru depinde de volumul de munca al instantei respective,nr de judecatori etc.In ceea ce priveste onorariul dvs stiti mai bine ce anume ati discutat cum ati negociat etc.Daca au fost termene care se amanau din diverse motive procedurale nu ar fi o problema ca nu s-a prezentat ,av pot avea mai multe dosare intr-o zi la instante diferite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,am nevoie va rog de un sfat ! de peste 2 ani jumate ... elis.ramona22@gmail.com elis.ramona22@gmail.com Buna seara,am nevoie va Rog de un sfat ! De peste 2 ani jumate am ales un avocat ,SA ma reprezinte intr.un dosar de uzucapiune ,toate actele la Zi ,Fara a ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Conductor74 Conductor74 Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)