avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara,am nevoie va Rog de un sfat ! De peste 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara,am nevoie va Rog de un sfat ! De peste 2 ani jumate ...

Buna seara,am nevoie va Rog de un sfat !
De peste 2 ani jumate am ales un avocat ,SA ma reprezinte intr.un dosar de uzucapiune ,toate actele la Zi ,Fara a avea nevoie de martori nimeni nu are pretentie la imobil SA.i ingreuneze finalizarea procesului(cel Putin ASA mi.a spus )am achitat toata Suma care mi SA cerut plus onorariul. si totusi am zeci de mesaje in care imi spune CA merge dupa actul de proprietatate Maine ,ba poimaine CA Mai trebuia achitat nu stiu CE s.a.m.d ...dupa care nu imi raspunde deloc o perioada .
De Cate ori a fost citata la proces nu SA prezentat si cazul a fost respins ,normal .
Acum nu stiu CE SA Mai fac , pentru CA deja Este extrem de mult timpul de asteptare .
CE ma sfatuiti ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:07, 18 August 2022
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere la barou si chemare in judecata pt rezilierea contractului si inapoierea banilor plus cheltuielile aferente-taxa de timbru, ce cheltuieli ati avut cu procesul de uzucapiune si cheltuieli de judecata pt acest proces.
Multumesc foarte mult pentru raspuns !! SE poate SA incredintez cazul unui alt avocat ? Plangerea la barou SE face in scris sau personal ,va Rog ?

gi-jane2 a scris:

Plangere la barou si chemare in judecata pt rezilierea contractului si inapoierea banilor plus cheltuielile aferente-taxa de timbru, ce cheltuieli ati avut cu procesul de uzucapiune si cheltuieli de judecata pt acest proces.

Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
elis.ramona22@gmail.com, utilizator
Trebuie sa mergeti la un avocat sa vedeti ce se poate face cu uzapiunea
Iar plangerea la barou o depuneti in line sau trimiteți prin posta insotita de dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu avocat am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... jacquelline jacquelline Probleme cu avocat Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta intr-un proces civil. Mi-a cerut plata onorariului încă de la început (2500 lei) pentru a ma ... (vezi toată discuția)
divort- neintelegeri cu avocatul meu ContSters348410 ContSters348410 Sunt in divorț de 1 an jumate si pana acum am dat 1.500 lei ,si recent mi.a solicitat faptul ca mai are nevoie din nou de bani pentru a introduce o cerere in ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet sfatuiti-ma!!!!! Victoria29 Victoria29 Buna ziua,sunt suspecta intr.un dosar penal,am creat un prejudiciu,s.a facut o plangere impotriva mea,dosarul este in faza de cercetare penala,am angajat ... (vezi toată discuția)