avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

Buna-am un proces pe rol cu Politia Rutiera ,Am conetestat P.V de contraventie-care are ca masura suplimentara si suspendarea permisului de conducere.Procesul se afla pe faza cale de atac extraordinara-revizuire si politia imi cere sa predau permisul de conducere-este acesta legala sau ilegala?Asa poate sa influeneteze procesul care se afla pe rol.Multumesc,Lehel
Cel mai recent răspuns: lehel_kis , utilizator 11:57, 22 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare carnet de conducere aricici aricici Carnet de conducere ridicat pt. depasirea vitezei legale, pierdut procesul in ambele faze ( prima instanta si cale de atac) ; ce se intampla daca nu predau ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Revizuire - certificat de grefa adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am o decizie civila definitiva si irevocabila la care s-a solicitat revizuirea. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)