avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosta nu si-a schimbat buletinul !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosta nu si-a schimbat buletinul !

Asa cum reiese din titlu ce pot face ? Am decizia prin care scrie clar , ca trebuie sa revina la numele anterior casatoriei. Avem apartament cu Prima Casa in care suntem ambii pe contract si nu am facut partajul. Ea spune ca,pt. schimbarea buletinului ii trebuie semnatura mea din cauza ca suntem pe contract amandoi. Eu nu vreau sa imi pierd ore din viata mea la cozile de la buletine pt ea.( ea a bagat divort ) Ce pot face sa evit coada ?
Cel mai recent răspuns: bebeaalin , utilizator 15:22, 22 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Sa dezbateti si partajul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si partajul presupune timp si bani ptr.avocat,cel mai simplu mergeti la evidenta populatiei cu hotararea definitiva ptr.schimbarea numelui.
Ii bine ce spuneti referitor la partaj doar ca am inteles ca costa vreo 6 mii lei de care nu dispunem momentan nici eu nici ea .
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
bebeaalin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema carte de identitate Fabian96 Fabian96 Salutare!Am si eu urmatoarea problema: Parintii mei sunt divortati iar mama este in Spania...Mi-a trimis toate actele necesare pentru a scoate buletinul + ... (vezi toată discuția)
Divort elenisa elenisa Pentru a depune cerere de divort in instanta, e nevoie de un motiv bine precizat, sau se poate invoca simplu- \\"Nepotrivire de caracter\\"? Daca divortul e de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! avem următoarea situație : un cuplu divorțat cu ... hubbabubba hubbabubba Buna ziua ! Avem următoarea situație : un cuplu divorțat cu acte, nu au făcut partaj la casa, deci ambii sunt proprietari. Ea este intr-o alta relație, nu ... (vezi toată discuția)