avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract servicii cu Telekom Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract servicii cu Telekom Romania

Buna ziua. As dori sa fiu indrumata in a rezilia anticipat (contractul expira in martie 2019) un contract de furnizare cablu TV. Motivul pentru care vreau sa reziliez este de natura pecuniara. Nu-mi mai permit sa platesc abonamentul lunar. Ce sa fac, cum sa procedez?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum te ajuta unii !.... membru membru Buna seara. Va rog sa-mi dati o idee intr-o chestiune legata de rezilierea contractelor de comunicatii. Sa incepem cu inceputul: In 2010 cand mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie Discordless Discordless Am un abonament de telefonie activ pana in octombrie 2012. Nu am beneficiat de reduceri sau alte oferte (nu am luat telefon pe abonament, este un abonament ... (vezi toată discuția)