avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Coasigurat 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Coasigurat 2018

Buna ziua,
Care sunt retinerile din salariu in situatia in care un salariat are coasigurat un parinte?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cool123 , utilizator 15:32, 22 Ianuarie 2018
Nu conteaza daca are sau nu persoane coasigurate, contriburiile sunt aceleasi, 10% CASS, 25% CAS, 10% impozit.
in alta ordine de idei in situatia in care parintele devine coasigurat, iar salaraiata suspenda contractul pentru cic (concediu crestere copil) coasiguratul de unde ia adeverinta cand se prezinta la medic?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)