avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea si demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea si demisia

Buna. Angajata cu contract de munca, perioada de proba de 3 luni. Imi dau demisia in perioada de proba in data de 5 cu plecare in 11 fara a sta 20 zile in preaviz. Angajatorul are dreptul sa imi retina bonurile de masa?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
Anca. Tuhut, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 22 Ianuarie 2018
Bonurile de masa se acorda pe perioada efectiv lucrata, deci veti primit bonuri de masa pana la data de 11 (daca 11 este ultima zi lucrata).
Daca va dati demisia atunci trebuie sa stiti ca poate fi si cu preaviz. Vedeti art.81 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se acorda sau nu tichetele de masa? David009 David009 Buna, sunt angajat al unei firme de confectii. Doresc sa imi depun lichidarea la zi sau cel putin sa mi se aprobe un preaviz dar mi se spune ca aceste lucruri ... (vezi toată discuția)
Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)
Șefa nu vrea să îmi accepte demisia fără preaviz. nu am cum să mai vin la muncă, ce pot face? bianca9991 bianca9991 Salut ,sunt stundeta si am lucrat o luna de pe 12 sept 2018 pana azi...daca pot spune asa la PROFI ca si Casier. Astazi,11.10.2018 am fost sa-mi prezint ... (vezi toată discuția)