avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Popriri

Buna ziua, am o intrebare va rog.
In urma unui credit bancar, conturile mi-au fost poprite.
Intrebarea este urmatoarea...
Alocațiile de stat pt copii se popresc?
La nasterea copilului, am vazut ca Gabriela Firea a dat lege sa se dea un ajutor de nastere in val de 2500 ron.
Acestia de asemenea pot fii popriti?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:29, 23 Ianuarie 2018
In primul rand nu Gabriela Firea "a dat lege". In al doilea rand, alocatiile copiilor nu se popresc. Art. 729 alin. 7 CPC specifica expres acest lucru. Puteti formula contestatie la executare silita. Desi este posibil sa rezolvati mai repede cu o simpla adresa catre banca - in cazul in care nu au plecat deja banii catre creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca - alocatie. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am o intrebare simpla: - am ramas restant la credit si au luat banii din alocatia copilului. Este normal? Precizez ca nu este poprire pur si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dorina2 Dorina2 Buna am luat credit de la ocean credit ifn si nu am mai reusit sa achit bani ...si vreau sa stiu poate sa imi i-a indemnizatia eu in 4 aprilie am depus dosaru ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe conturi. gabriel8 gabriel8 Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie a carei legalitate este indoielnica (parerea mea),si doresc sa ma ,,luminati'' vis'a'vis de aceasta problema,cu ... (vezi toată discuția)