avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reînnoire RCA fără daune plătite. De ce mi se cere ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reînnoire RCA fără daune plătite. De ce mi se cere tarif mai mare?

Asig pe anul trecut a fost de cca 400 lei, autoturism 1390 cmc , pensionar ,Bucuresti, fara daune , b0nus B8, Acum am fost la o agentie si mi-a spus ca trebuie sa platesc 550 lei (aproape identice la orece asigurator ), pensionar , Bucuresti , fara daune , dar B0. Trebuie sa specific ca veche asig a expirat in dec.'17 iar noua asig vreau sa o fac acum. Nu consider ca este corect . Va rog lamuriti-ma si pe mine si avand in vedere la expirarea veche. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: sanda65 , utilizator 14:46, 23 Ianuarie 2018
Daca nu ati inregistrat daune, cel mai probabil a fost o eroare de sistem .mai incercati
Da a fost o eroare de sistem. In 2017 a fost o modificare de legislatie iar cei care tin evidenta asiguratilor nu au transferat asig facute in dec 2016 si in felul acesta am fost interpretat ca nou asigurat. A fost trimisa o copie dupa vechia asigurare si apoi a acceptat bonusul B8 iar eu am platit 260 lei (Initial mi s-a cerut 550 lei ) ,in felul acesta multumesc BROCHERULUI care a insistat si a descoperit eroarea (str Maica Domnului ).
Pe internet am facut diferite simulari ,la diferiti angajatori, dupa ce am facut noua asig, si tot 550 lei imi cereau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus rca nutyca_71 nutyca_71 Buna ziua, am si eu o nelamurire,ma puteti ajuta? La masina veche am avut bonus B13 (la rca)in timp ce la masina noua am luat-o de la B0.La masina veche nu am ... (vezi toată discuția)
Transfer bonus malus asigurare auto danwilson danwilson Buna ziua, Detin doua masini, una mai veche cu bonus B12 si una achizitionata in 2015, pe care am inmatriculat-o in vara, cu o asigurare pe 6 luni, ce a ... (vezi toată discuția)
Clasa bonus lorette2013 lorette2013 Buna ziua, cand am avut un accident aveam clasa de bonus B3, acum la reinoire imi da B6? Nu trebuia sa scada? Sau e o greseala din CEDAM? Dar trebuia macar B4 ... (vezi toată discuția)