avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

Parintii mei au murit si trebuie sa se faca mostenirea, suntem 4 frati, dar eu nu pot sa vin in tara, imi pierd serviciul, dar vreau sa fac o imputernicire pentru baiatul meu major. La ambasada nu pot merge. Daca o fac la un notar spaniol si o traduce si o legalizeaza baiatul in tara, este valabila? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:49, 22 Ianuarie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imputernicirea este valabila in forma tradusa +legalizare
Multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
trandafir2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si neaparat autentica.
Adică să aibă încheiere de autentificare.
Cu legalizare de semnătură nu e valabilă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Transmiteti o procura incheiata in fata unui notar din Spania 9eventual in fata unui notar roman)
Daca este in spaniola baiatul o va traduce la traducator autorizat si va legaliza traducerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire spania lucianlaw lucianlaw am o imputernicire emisa de un notar din Spania prin care sunt mandatat de un tert sa efectuez vanzarea unui imobil. Am tradus acest document si am ... (vezi toată discuția)
Procura spania meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Sora mea care este rezident in Spania i-a facut o procura generala mamei care locueste in Romania. Pentru a putea fi folosita trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unei succesiuni privind o mostenire in urma ... sandor5657 sandor5657 Buna ziua! In cazul unei succesiuni privind o mostenire in urma parintilor decedati trebuie sa ma prezint personal, sau se poate da o imputernicire pentru ... (vezi toată discuția)