avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... negociere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

negociere colectiva

buna seara, conform ordonantei 82/2017 am fost anuntati ca ni s-a micsorat salariul ,va rog sa imi spuneti ce se mai poate face daca pana in momentul de fata nu s-a initiat negocierea colectiva , reprezentanti slariatilor mai pot chema angajatorul la negociere ?
daca se mai poate face ceva va rog sa imi spuneti care ar fi pasi de facut?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2018
maryaj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 23 Ianuarie 2018
Daca nu s-a initiat negocierea , atunci puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 82/2017 MarianaRadu2017 MarianaRadu2017 Va rog sa ma ajutati cu o explicatie/indrumare in ceea ce priveste aplicare Art. VII, ali. (1) \"initierea negocierii colective pentru punerea in aplicare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la ccm, daca am facut initierea negocierii ... sara mihu sara mihu Buna ziua. Referitor la CCM, daca am facut initierea negocierii in 2017, dar nu s au inteles partile si nu s a ajuns la inchieerea CCM-ului, partile mai ... (vezi toată discuția)
Negociere 01.01.2018 leo92 leo92 L firmele cu 3 salariati mai trebuie negociere pt. marirea salariului de la 01.01.2018? (vezi toată discuția)