avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Investitii la bvb prin srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Investitii la bvb prin srl

Buna seara,

Am o suma de bani pe care as dori sa o investesc pe piata de capital.
Cum e mai bine, sa am srl sau persoana fizica din punct de vedere al impozitului pe profit. suma initial este de 20000 euro.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: thetycoon , utilizator 16:42, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va deschideti cont la un broker ca persoana fizica veti fi impozitat cu 10% pe castigul din tranzactii la Bursa de valori Bucuresti si veti depune declarata 200, Pentru contribuia la sanatate si pensie, doar pentru cazul cand veti depasi anual cu acest castig si cu dividendele incasate plafonul de 22800 lei. E mai bine asa.
Si pentru legea 2018 cu impozitul de 1% sau e doar pt consultanti?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare dividende bursa gcazaciuc gcazaciuc Buna ziua, Sunt incepator in domeniul investiilor pe bursa si nu am gasit un raspuns la urmatoare intrebare: Am investit anul trecut o suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pentru tranzactii pe bursa md20 md20 Buna ziua, As dori sa stiu ce contributii trebuie platite in cazul in care se obtin venituri din tranzactii pe bursa (forex, actiuni) si nu exista nicio ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru depasire plafon venituri din dividende maracinel maracinel Buna ziua. Am o intrebare si pana acum nimeni nu a stiut sa ma lamureasca exact. Cazul meu: am venituri din dividende (obtinute din cumparare actiuni la bvb) ... (vezi toată discuția)