avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am nevoie urgentă de un avocat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am nevoie urgentă de un avocat.

Bună ziua. Am fost implicat într-un accident în care eu am fost partea vătămată, cel vinovat a contestat în instanță pv-ul făcut de poliție așa că aș avea nevoie urgentă de un avocat în Piatra Neamț dacă mă poate ajuta cineva.
Dacă nu am postat corect, rog un moderator să mute topicul.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dragos1900 , utilizator 20:05, 23 Ianuarie 2018
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti solicita aparator fie direct de la baroul local fie accesand catalagul consultantilor si eventual contactare prin mesagerie privata
Îmi cer scuze, nu știam că este interzis.
Mulțumesc mult pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)
Caut avocat ceahlau ceahlau Caut un avocat din Piatra Neamt pentru a ma reprezenta in instanta intr-un proces civil de iesire din indiviziune(daca este cazul)Detalii la telefon. (vezi toată discuția)
Caut avocat sa ma reprezinte la cnsas nicolas31 nicolas31 Caut avocat care sa ma reprezinte la CNSAS Bucuresti (dosarele din arhivele securitatii) deoarece nu se poate decat daca sunt reprezentat. (vezi toată discuția)