avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Lipsa CNP cetatean strain pe certificat casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Lipsa CNP cetatean strain pe certificat casatorie

Buna ziua,
De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP pe permisul de sedere. Este normal ca CNP-ul lui sa nu fie scris?
Mentionez ca eu sunt cetatean roman.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lipsa cnp certificat casatorie Bogos Bogos Buna ziua, De curand m-am casatorit cu un cetatean strain si am constatat ca pe certificatul de casatorie CNP-ul lui lipseste. Acestuia i-a fost atribuit CNP ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Drept alocatie copil serban1 serban1 Buna ziua, M-am confruntat cu o problema cand am fost la biroul de alocatii pentru copii. Tatal este cetatean roman, copilul cetatean roman, mama cetatean ... (vezi toată discuția)