avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE

Printr-o decizie a Curtii de Conturi, s-a stabilit un prejudiciu in cuantum de .... lei- prejudiciu recuperat in natura. Folosul nerealizat a ramas nerecuperat de la 2 persoane, foste angajate ale Primariei X. Care este modalitatea de recuperare a folosului nerealizat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:18, 25 Ianuarie 2018
Modalitatea de recuperare va fi stabilita in functie de natura folosului nerealizat
Folosul nerealizat a fost stabilit de Curtea de Conturi ca reprezentand accesorii fiscale in valoare de .... lei, de la data recuperarii prejudiciului
si pana in prezent. Sunt aplicabile disp. Art 1522 si urm din Codul civil? Adica persoanelor li se aduce la cunostinta ca au de platit suma intr un anumit termen, iar daca nu se trece la executare silita? Suma se plateste in solidar, nu? Daca nu exista alte date din care sa rezulte ca fiecare are de platit o anumita suma
Adica notificare de plata, actionare in instanta si apoi executare silita.
Daca spuneti ca persoanele sunt "foste angajate" nu va ramane decat sa le dati in judecata (daca pe cale amiabila nu se poate recupera suma, si probabil ca nu se poate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri din salariu catrina57 catrina57 Am primit o NOTIFICARE din partea angajatorului referitoare la deficientele consemnate in raportul de control al Curtii de Conturi, ca deficienta consemnata ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue IrinaAndries IrinaAndries Buna ziua. 1. Camera de Conturi X a stabilit prin decizia nr. .... ca trebuie recuperata o suma cu titlu de accesorii fiscale de la doua persoane. Deci ele ... (vezi toată discuția)
Se aplica sanctiuni daca nu am recuperat concediile medicale de la casa de sanatate? danielaluchian danielaluchian Ce e de facut daca nu am solicitat in termen recuperarea concediilor medicale? Se aplica sanctiuni (si unde sunt mentionate acestea) pentru nerecuperarea ... (vezi toată discuția)