avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri din salariu

Am primit o NOTIFICARE din partea angajatorului referitoare la deficientele consemnate in raportul de control al Curtii de Conturi, ca deficienta consemnata fiind "stabilirea intinderii prejudiciului produs ca urmare a promovarii unui numar de XX salariati, fara respectarea prevederilor legale, inclusiv a dobanzilor/foloaselor nerealizate", prejudiciu creat pe o perioada de [n] luni.
Prin aceasta ni se solicita ca in termen de 5 zile de la primirea acesteia sa ne prezentam cu tot prejudiciul creat (brutul plus dobanzile/foloasele nerealizate) la sediul societatii.
Atentionare: "neprezentarea in termenul mai sus mentionat, constituie refuz, urmand ... sa fim actionati in judecata pentru obtinerea titlului executoriu in vederea recuperarii sumelor incasate necuvenit".
Vreau sa stiu daca acesta procedura este corecta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 9 Aprilie 2013
Cand a fost pronuntata Decizia Curtii de Conturi?
11.01.2013
Este corect sa va înștiințeze despre acea Decizie a Curtii de Conturi ... Decizia Curtii de Conturi nu este titlu executoriu si nu se pot face retineri in baza acesteia ..... in instanta nu se pot recupera decat drepturi din luna martie 2010 ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare ContSters380273 ContSters380273 Printr-o decizie a Curtii de Conturi, s-a stabilit un prejudiciu in cuantum de .... lei- prejudiciu recuperat in natura. Folosul nerealizat a ramas nerecuperat ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de imputare spor conditii vatamatoare functionar public europe europe In data de 11.04.2014 a fost intocmit Raportul de audit a Curtii de Conturi. In data de 08.05.2014 a fost emisa Decizia Curtii de Conturi,primita la UAT in ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu creat prin plata unor sporuri si drepturi cristinavasiliu cristinavasiliu In baza unei decizii emise de curtea de conturi s-a dispus recuperarea prejudiciului creat prin plata unor sporuri si drepturi acordate in anul 2008 de la ... (vezi toată discuția)