avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii la sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii la sanatate

Buna ziua,

Anul trecut am avut intrerupere o luna intre un loc de munca si altul, luna iulie, acum am avut un concediu medical si tocmai am fost informata ca nu mi-pot plati datorita acestei luni iulie in care nu am lucrat. Doresc sa stiu daca e normal sau adevarat si daca da ce ar trebui sa fac pt a punea avea platit aceste 5 zile de medical pe care l-am avut luna aceasta. Va multumesc din suflet
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)
Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Concedii Florentina95 Florentina95 Buna seara , am lucrat din iulie 2015 pana in 29 septembrie 2017. In martie pe 28 m am reangajat , iar in luna iulie am avut concediu medical pe care firma nu ... (vezi toată discuția)