avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salariu dupa mutarea in alt compartiment in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salariu dupa mutarea in alt compartiment in urma cu 8 luni

Buna ziua,
In februarie 2009 a fost data o decizie prin care eram mutata intr-un alt compartiment al firmei. In decizie se spunea ca se va renegocia salariul conform noului post. Acest lucru nu s-a intamplat atunci. Intre timp, in luna mai s-a schimbat directorul si a fost pus in locul lui un coleg cu care aveam unele divergente. In octombrie am primit o invitatie de renegociere a salariului pe baza deciziei din octombrie. Maine este infatisarea. Este normal (legal)? Ce pozitie ar trebui sa adopt, este vorba sigur de micsorarea salariului, au mai fost doua incercari nereusite in acest sens in ultima luna. Sau pot apela la instanta, eventual pentru hartuire morala?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:55, 18 Octombrie 2009
Incercati sa va negociati salariul aratind ca atunci cind v-a mutat nu au procedat legal cu privire la salariu si ati putea sa va adresati instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu pe baza unei decizii de mutare emisa in urma cu 8 luni corina_alice corina_alice Buna ziua, In februarie 2009 am primit decizie de mutare in alt compartiment, in care se spunea si ca salariul va fi renegociat. Acest lucru nu s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu scalina scalina Buna ziua, As dori sa stiu daca este legala diminuarea salariului pe baza contractului colectiv de munca, in care scrie ca directorii pot renegocia ... (vezi toată discuția)
Legea maternitatii Andreea2015 Andreea2015 Buna ziua.Sunt angajata in cadrul unei companii de telecomunicatii din 20 februarie 2014.Incepand cu data de 01 octombrie am fost promovata la functia de ... (vezi toată discuția)