avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperez salariile .
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperez salariile .

Am lucrat ca agent paza la o firma care era in insolventa si nu am stiut timp de 2 ani.
Am fost in concediu medical si dir.administrativ mi-a desfacut CM. Am dat in judecata firma respectiva am castigat ,am hotarire definitiva si firma nu mia platit nici pana azi banii pe salarii si concedii medicale am facut adresa catre lichidator cat si catre judecatorul sindic.Lichidatorul mia zis pana nu iasa din insolventa sau se face lichidarea nu poate sami plateasca nimica.
Nu stiu ce sa fac au trecut peste 5 ani de atunci si nu stiu cum sa mi primesc drepturile banesti cu hotararea judecatoreasca in buzunar .
Ce trebuie sa fac ?
Va multumesc .

editat : numar de telefon
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:37, 28 Ianuarie 2018
Daca firma este in insolventa este o mare problema, trebuie sa va inscrieti la masa credala (adica alaturi de altii care au de incasat bani de la firma), practic nu prea aveti pe cine sa executati silit. Exista un fond de garantare pentru un numar limitat de salarii insa de acest aspect ar fi trebui sa se ocupe lichidatorul judiciar daca firma este deja in faliment. Insolventele acestea au in general scopul sa-l protejeze pe debitor (adica firma si patronul) si mai putin pe creditori (desi unii apreciaza ca ar fi invers).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)