avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: daca am o firma inactiva pe numele meu pot sa primesc indemnizatie de CCC?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 24 Ianuarie 2018
Daca indepliniti conditiile prevazute de lege, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil studenta maea maea buna ziua.va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema.am 28 ani, sunt studenta la o scoala postliceala privata si sunt graviduta in prima luna.problema e ca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elena2011 elena2011 Buna seara! Va rog frumos: Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani(martie 2020). In august a.c. voi naste cel de-al doilea copil. 1.In cate zile de ... (vezi toată discuția)
Acte Nicoleta Temei Nicoleta Temei Buna ziua. Sunt însărcinată in 23 de saptamani, nu pot muncii si sunt in medical. Cum se procedează pt indemnizația de creștere copil ce acte sunt ... (vezi toată discuția)