avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie fara a inapoia suventia catre Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie fara a inapoia suventia catre Somaj

Buna ziua,
Am avut un salariat pentru care am primit suventie de la Somaj, in urma cu putin timp si-a dat demisia,
Cum pot incheia o Decizie pentru un salariat pentru care am primit suventie de la somaj., fara a inapoia suventia primita de la somaj
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:14, 24 Ianuarie 2018
Daca si-a dat demisia, puteti face decizia de incetare linistit, in baza art. 81 din codul muncii
Se poate renunta si la dreptul angajatorului la preaviz, daca se doreste.
Angajatorii nu au obligația de a restitui integral sumele primite potrivit Legii, în situația în care raporturile de muncă sau de serviciu încetează prin demisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie gabriely gabriely Buna ziua! ma aflu in urmatoarea situatie: am lucrat la o firma iar in una din zile fara sa fiu instiintat sau anuntat patronul m-a chemat in birou si m-a ... (vezi toată discuția)
Angajare somer absolvent lelena_b lelena_b am angajat in 2010 o asistenta aflata la momentul respectiv in somaj, dupa terminarea postlicealei, pe perioada nedeterminata. am primit un an de zile lunar o ... (vezi toată discuția)
Cadru legal drepturile de asigurat. catalinks catalinks Dacă mi am dat demisia și aștept decizia de pensionare, în tot acest interval nu beneficiez de drepturile de asigurat? As dori sa știu care este cadrul ... (vezi toată discuția)