avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Am fost căsătorit 15 ani cu soția mea .
Am făcut greșală sa investesc in casa părinților cand ar fi trebuit să cumpăr o garsoniera .In ultimi 5 ani relația sa degradat am ajuns la certuri am intrat într-un joc prostesc ne dădea palmi reciproc eu încercând să domin iar soția nu accepta autoritatea (cred ca datorita faptului ca in adolescenta nu sa inteles cu tatăl ei )pot invoca pot dovedi probleme psihice la soția mea ? tinand cont ca avem 2 copii de 11 respectiv 6 .Soția sa mutat cu părinții ei .In urma cu 4 ani am mers la psiholog iar după câteva ședințe mi sa spus ca ar trebui să vină și soția care nu a considerat că merită să meargă. Este genul de om paranoic ,doar ce crede ea e bine
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:19, 24 Ianuarie 2018
Ce doriti sa faceti? sa depuneti cererea de divort in instanta? la notar? sa cereti divortul din vina exclusiva a sotiei?...
Dvs ne relatati o situatie fara a ne adresa practic o intrebare,Aveti posibilitatea sa divortati,sa obtineti custodie comuna,stabilirea domiciliului minorilor la mama,un program de vizitare etc.Cu ce anume credeti ca va ajuta invocarea unor probleme psihice,aveti acte doveditoare,a fost sotia internata,aceste probleme pun in pericol minorii facand-o pe sotie inapta pt a le asigura o dezvoltare armonioasa.Discutati cu un av in cadrul unei consultatii pt a va spune exact ce anume puteti solicita si mai ales obtine in procesul de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie ContSters313044 ContSters313044 Sotia mea a primit inainte de casatorie, un apartament prin donatie cu clauza viagera din partea parintilor ei. In ultima perioada, relatiile intre noi si ... (vezi toată discuția)
Divort prelungit Nobody Nobody Sunt in divort cu sotia.Vreau sa divortez ptr. neintelegeri si certuri nesfarsite.Procesul dureaza mai mult decat m-am asteptat iar intre timp am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Ce probe ale infidelității trebuie să aducă soția la divorț, și cum să procedez ca să ies cât mai bine din proces? Raluca9876 Raluca9876 Buna ziua, Ce probe trebuie sa aduca sotia inselata la divort? Am deocamdata o poza (cu sotul meu si amanta) si niste conversatii de pe messenger. Sunt ... (vezi toată discuția)