avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 2 puncte de lucru-acelasi apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

2 puncte de lucru-acelasi apartament

Buna ziua, sunt administrator/actionar in 2 societati. Una este infiintata recent si doresc sa deschid si pentru ea punct de lucru la aceeasi adresa unde am punctul de lucru pentru prima societate. Se poate? Imobilul este mare, are 5 camere. Detin deja un contract de inchiriere iar pentru cea de a doua societate doresc sa fac un contract de comodat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 11:16, 24 Ianuarie 2018
Nu sunt expert dar pot sa-ti spun ca eu am un apartament cu 3 camere si am gazduit sediul a 3 firme...desigur cu indicarea :camera 1,cam 2,cam 3. DECI ESTE POSIBIL, PENTRU FIECARE INCAPERE TREBUIE SA DETI UN COMODAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Înființarea unei firme Maria 24 Maria 24 Bună seara, Doresc să înființez o firma de transport marfa,pot pune sediul firmei într-un apartament? Trebuie sa modific contractele de apa,gaze,etc.? ... (vezi toată discuția)
Un singur contract de inchiriere: trai pf si sediu Îi CucuCristina CucuCristina Buna ziua! Intentionez sa ma mut in Bucuresti unde sa deschid o Intreprindere Individuala pe numele meu. Sediul profesional va fi in spatiul unde ... (vezi toată discuția)