avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Pensie de invaliditate civila
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Pensie de invaliditate civila

Sunt in Italia din 2002 si am lucrat cu acte in regula pana in 2014. In 2006 mi-am rupt piciorul drept la munca, dar nu am reclamat patronii de frica ca ma dau afara de la munca. Piciorul e problematic acum, ptr ca am avut placa la genunchi. Acum sunt operat de hernie de disc. Ce imi puteti spune? Pot sa iau sì eu o pensie de boala? Am 49 de ani si locuiesc tot in italia. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:43, 24 Ianuarie 2018
Buna ziua!

Adresati-va medicului de familie pentru a prezenta la INPS ''Domanda di Invalidita Civile'' via internet.
Dupa ce traversati aceste etape care dureaza aproape sase luni, in functie de zona unde locuiti, dupa ce aveti recunoastrea invaliditatii civile de catre comisie, puteti initia practica pentru pensie de boala. Nu va poate garanta nimeni ca veti primi pensie de boala.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)
Va rog iyanis iyanis am avut accident un individ beat cu 2% alcool in singe a intrat pe contrasens si mia rupt piciorul in 3 ,genunchi tibie si calcai sint in spital din 15 ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in italia ancaiftode ancaiftode Tatal meu a suferit un accident de munca in Italia in noiembrie 2011, i-a cazut lama unui motostivuitor pe picior si i l-a fracturat grav (operatii, ... (vezi toată discuția)