avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cererea - trimitere la medicina muncii gravidă în ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cererea - trimitere la medicina muncii gravidă în concediu de risc maternal

Am fost la angajator dar nu ma pus sa fac nici o cerere ma trimis direct la medicina muncii fara sa imi dea nimic la mana in situatia aceeasta ce pot face pentru ca eu am riscul maternal dat dar angajatorul ma trimis direct la medicina muncii sa imi dea de acolo tot ce este nevoie
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:18, 24 Ianuarie 2018
Trebuie sa mergeti la medicul specialist de medicina muncii pentru aviz pe concediul de risc maternal si dupa caz, o examinare medicala suplimentara.
Pentru primirea concediului de risc maternal trebuie sa depuneti o notificare scrisa la angajator, cu nr. de inregistrare/ data.
Pentru acelasi subiect ati primit un raspuns in sectiunea ssm-protectia muncii unde trebuia sa postati si aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru risc maternal Davidescu Nicoleta Davidescu Nicoleta Am fost la angajator dar nu ma pus sa redactez nici o scrisoare sau imi dea vrun act sa merg cu el la medicina muncii ma trimis direct acolo ce pot face ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc Lenuta86 Lenuta86 Buna ziua,vin si eu cu o intrebare concediul de risc maternal il pot lua de la un alt dr.de medicina munci daca la firma unde lucrez nu avem dr. de medicina a ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ixulescu90 Ixulescu90 Bună ziua! Sunt însărcinată în săptămâna a 12-a, iar în urma unor probleme medicale, medicul specialist a constatat că prezint amenințare de ... (vezi toată discuția)