avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte pentru risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte pentru risc maternal

Am fost la angajator dar nu ma pus sa redactez nici o scrisoare sau imi dea vrun act sa merg cu el la medicina muncii ma trimis direct acolo ce pot face inacest caz tinand cont ca am risc maternal dat de medicul specialist ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:46, 25 Ianuarie 2018
Insistati cu acelasi subiect de discutie desi ati primit raspuns in zilele trecute, aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Mergeti la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale pentru aviz certificat de risc maternal, apoi depuneti certificatul la angajator, cu o nota scrisa, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua... cum se procedeaza cu scrisoarea medicala pentru ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua... Cum se procedeaza xi scrisoarea medicala pentru a intra in risc? Se trimite la resurse umane pentru medicina muncii de care aparține firma, ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc Ciorciog Ciorciog Buna ziua,sunt insarcinata si am intrat in concediu de risc maternal. Asta este a doua luna,am luat concediu de la doctorul specialist,dar am uitat sa.l duc si ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a obtine co cu risc maternal? EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua, Sunt in saptamana a 11a sarcinii si am niste probleme de sanatate. Medicul ginecolog mi a dat o scrisoare medicala care recomanda repaus si mi a ... (vezi toată discuția)