avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat?

Am siteuri pe numele meu (persoana fizica).
Banii castigati din aceste siteuri as dori sa intre pe SRL si sa platesc impozit ca SRL.

Nu vreau sa-mi vand siteurile sau sa fac o transferare de pe PF pe SRL.

Pot rezolva problema cu un simplu contract de comodat?
Cel mai recent răspuns: gistra , utilizator 13:19, 25 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt asociata cu sotul dar eu am 99% din firma.

Silvia Zaharia a scris:

În principiu, nu văd nici un impediment.

Doriți ca site-urile aflate în administrarea Dvs., ca persoană fizică, să le dați printr-un contract de comodat SRL-ului în care sunteți asociată sau unic asociat?

Dacă mai aveți și alți asociați, atunci s-ar pute să apară discuții, întrucât contractul de comodat este un contract cu titlu gratuit (adică pentru acest împrumut de folosință nu se plătește nimic).

De fapt, ceea ce vă interesează reprezintă exploatarea acestor site-uri, care probabil, vă aduc venituri.

Aici, depinde foarte mult cum va fi redactat contractul de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin o serie de website-uri si domenii pe persoana fizica fiendishfish fiendishfish Buna ziua! Detin o serie de website-uri si domenii pe persoana fizica, recent mi-am deschis si SRL si as dori sa am dreptul sa investesc in aceste firme cu ... (vezi toată discuția)
Transfer site de pe pf pe pj respect_ respect_ Am un site ca persoana fizica (nume domeniu + articole). Estimez valoarea siteului la $xx.xxx Nu mai vreau sa am acest site pe numele meu (PF) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil pers. fizica/juridica ? kozmo kozmo Buna ziua, Am urmatoarea intrebare pentru d-voastra: detin un imobil - persoana fizica. Doresc renovarea acestuia si transformarea lui intr-o cladire de ... (vezi toată discuția)